Begeleiding

Adforto levert dagvoorzitters voor studiedagen, facilitators voor ontwikkelingsprocessen en begeleidt hoger kader bij het maken van de volgende carrièrestap.

Leiden van een studiedag of een symposium

Adforto levert goede dagvoorzitters die uw studiedag of symposium op een deskundige en stimulerende wijze begeleiden en de discussies modereren.

Facilitating

Wanneer de inhoudelijke kennis voldoende aanwezig is binnen uw organisatie maar er behoefte is aan de procesmatige ondersteuning van trajecten, kan facilitating van grote toegevoegde waarde zijn. Hierbij worden diverse werkvormen gebruikt waarbij de facilitator van Adforto de deelnemers door het proces leidt, het beste in hen naar boven haalt en met de hen werkt naar een tastbaar resultaat.

Coaching en ondersteuning

Adforto begeleidt en ondersteunt leidinggevenden die de ambitie hebben om een eindverantwoordelijke positie in een organisatie in te gaan nemen of die toe zijn aan een carrière-switch. Hiervoor zetten we ervaren bestuurders en directeuren in met een academische achtergrond die kunnen bogen op een brede en succesvolle praktijkvoering. In onze practice based aanpak komen alle aspecten van het leiderschap aanbod. Na de intake wordt een custom-made traject aangeboden.

Conflicthantering en –begeleiding

Waar mensen intensief samenwerken kan een verschil van inzicht en een conflictsituatie ontstaan. Hierbij gaat het vaak niet alleen om wat mensen doen of juist niet doen maar ook over hoe dit gezien en beleefd wordt door betrokken partijen. Sommige conflicten trekken een zware wissel op de professionele samenwerking. Bemiddeling of arbitrage kan dan geïndiceerd zijn. Adforto begeleidt en ondersteunt professionals bij het analyseren en oplossen van deze conflicten.