In het onderstaande overzicht vindt u alle publicaties van Adforto en haar adviseurs.

Mbo-beroepen van de toekomst

In dit artikel gaan we dieper in op de beroepen van de toekomst in de zorg. De werkwijze, de uitgewerkte beroepen en lessons learned worden successievelijk beschreven.

Mbo-beroepen van de toekomst

Adforto ondersteunt Spirit2Work

Adforto ondersteunt Spirit2Work in haar ambitie om jongeren met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) aan passend werk te helpen.

Adforto ondersteunt Spirit2Work

Rules of engagement

“Je ziet en voelt het vrijwel direct wanneer je bevlogen en betrokken medewerkers in de zorg ontmoet. Het zijn vaak deze “paradepaardjes” die ook een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de organisatie. De Engelsen hebben voor deze eigenschappen een mooie term: “engagement”. Maar wat is dat nu eigenlijk “engagement”?”

Rules of engagement

De bedoeling

De zorgwereld is volop in beweging, een beweging waarbij een groot beroep gedaan wordt op flexibiliteit, durf, creativiteit, wendbaarheid en adaptatievermogen. Hoewel de effecten in andere sectoren op dit moment indringender (lijken te) zijn, is er meer specifiek geen organisatie in de zorg voor mensen met een beperking die niet bezig met haar toekomst is. Duidelijk is dat nietsdoen geen optie is.

De bedoeling