Hank van Geffen

dr. Hank van Geffen

“Met passie werken aan uw oplossing”

Hank van Geffen is een coryfee in de zorg voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking (LVB). Gepokt en gemazeld als behandelaar, wetenschapper en eindverantwoordelijke bestuurder weet hij kennis, ervaring en intuïtie op een uitstekende wijze met elkaar te verenigingen. Hank van Geffen is een adviseur die vanuit hoofd en hart tot gericht advies en handelen komt.

Op basis van zijn rijke, gedifferentieerde praktijkervaring en scherpe analytische vermogen dringt Hank snel door tot de kern van de zaak en brengt hij complexe problemen snel terug naar een elementaire eenvoud. Hij gaat daarbij uit van de kracht van mensen en organisaties met een focus op (ontwikkeling)mogelijkheden.

Gezien zijn achtergrond is hij ook een uitstekende sparringpartner voor bestuurders en eindverantwoordelijke leidinggevenden op het gebied van zorginhoud, besturing en organisatieontwikkeling. Zijn betrokkenheid bij medemensen en maatschappelijke vraagstukken is groot. Op een voor hem karakteristieke wijze ondersteunt hij individuele burgers, organisaties met waardevolle en waardevaste adviezen.

Wilt u weten wat Hank van Geffen voor u of uw organisatie kan betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Of bel naar telefoonnummer: +316 33 93 32 47