E-mail en Website Disclaimer

E-mail disclaimer

De informatie in deze mail is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en bevat mogelijk vertrouwelijke informatie. Indien u niet de geadresseerde bent en abusievelijk deze informatie ontvangen heeft, verzoeken wij u dit bericht met eventuele bijlage(n) te vernietigen en contact met ons op te nemen.

Het is voor een ander dan de geadresseerde niet toegestaan de informatie openbaar te maken, te kopiƫren, te verspreiden of anderszins te gebruiken. De inhoud van deze e-mail kan onjuist of onvolledig zijn.

Adforto staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van dit bericht met eventuele bijlage(n) nog voor de tijdige ontvangst. Aan de inhoud van de e-mail kunnen geen rechten ontleend worden.

Website disclaimer

Adforto heeft met uiterste zorg en aandacht de inhoud van deze website samengesteld. Desalniettemin kan de informatie op deze website onjuist, verouderd of onvolledig zijn. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten ontleend worden en Adforto aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de ontstane schade ten gevolge van gebruik van de op deze website aangeboden informatie.

Bij gebruik van citaten, externe bronnen en artikelen houden we ons strikt aan de internationale afspraken zoals deze in de Publication Manual of the American Psychological Association (APA) norm zijn weergegeven. Mochten we deze onverhoopt niet zorgvuldig toegepast, met incorrecte referenties als gevolg, dan vernemen we dat graag.

Mocht u bezwaar maken tegen plaatsing van een citaat of artikel dan kunt u ook contact met ons opnemen.

De auteursrechten van deze website liggen bij Adforto. Gebruik van informatie op onze website kan slechts nadat door Adforto hier formele toestemming voor gegeven is.