Adforto ondersteunt Spirit2Work

Hersenletsel

Jaarlijks krijgen in Nederland naar schatting 160.000 mensen te maken met een of andere vorm van hersenletsel. De gevolgen van hersenletsel kunnen fors en blijvend zijn. Van de ene op de andere dag verandert je leven dan ingrijpend.

Ook jongeren kunnen geconfronteerd worden met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). In een belangrijke levensfase waarin ze zich normaliter verder ontwikkelen, studeren, relaties vormen, zelfstandig worden of aan het werk gaan, treft hun NAH.

Over Spirit2Work

Spirit2Work Spirit2Work, een initiatief van Harrie en Wouter de Loos, richt zich op jongeren met NAH en wil hen graag helpen bij het vinden van een passende en uitdagende plek in de arbeidsmarkt. Dit vanuit de overtuiging dat werk, je talenten kunnen inzetten, je verder kunnen ontwikkelen en volwaardig erbij horen erg belangrijk zijn voor iedereen. Zeker ook voor jongeren met NAH.

Harrie heeft zelf een dochter met NAH dus hij weet als geen ander waar hij het over heeft. Spirit2Work helpt deze jongeren bij het vinden van een passende werkplek. Dat doen ze met veel enthousiasme, ervaring en kennis en kunde op dit gebied, waarbij ze optimaal aansluiten bij wat jongeren met NAH kunnen en willen.

Unieke aanpak van Spirit2Work

Uniek in hun aanpak is de aandacht die ze besteden aan de (toekomstige) werkgevers. Door het werk van Spirit2Work krijgen jongeren een betere kans op de arbeidsmarkt en kunnen ze hun talenten inzetten voor bedrijven en organisaties.

Vergelijkbare ambities

De ambities van Spirit2Work en Adforto sluiten naadloos op elkaar aan. Adforto wil evenals Spirit2Work graag een bijdrage leveren aan een betere samenleving waarin iedereen zichtbaar en zinvol meedoet. Daarom gaat Adforto, Spirit2Work actief ondersteunen met raad en daad, gratis advies en ondersteuning. Daarnaast treden we heel graag op als ambassadeur van deze mooie organisatie.

Want: “Werk werkt ook bij jongeren met NAH!”

Peter Nouwens

Adforto

Eigenaar/Adviseur

Meer weten over Spirit2Work: www.spirit2work.nl